Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Společnost Klipito  s.r.o. (IČO: 06841694) se řídí při zpracování informací o zákaznících platnými zákony České republiky, zejména zákonem o ochraně osobních údajů 101/2000 Sb. Veškeré informace o zákaznících slouží výhradně pro interní potřebu společnosti, kromě nezbytného kontaktu a údajů o adrese, které jsou v případě dopravy zboží předávány přepravním společnostem.

Co shromažďujeme?

Klipito s.r.o. shromažďuje především informace zadané do fakturačních formulářů. Povinnými údaji jsou jméno a příjmení, e-mail, telefon, ulice, město a PSČ.

Jak lze manipulovat s osobními údaji?

Osobní údaje o zákaznících shromažďujeme po dobu jejich zpracování. Osobní údaje je také možno vymazat z databáze společnosti. Písemné žádosti zasílejte na e-mail info@bilamaska.com

K čemu tyto údaje používáme?

Potřebujeme znát adresu, na kterou máme zboží dopravit, kontaktovat Vás v případě doplňujících dotazů nebo Vám poradit či doporučit produkty naší nabídky. Celkově nám usnadňují komunikaci se zákazníky.

Cookies

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštevnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.

  • klíčové (funkční) cookies – bez nich nebude obchod správně fungovat. Může vám například mizet obsah košíku nebo nebude možné zůstat přihlášen.
  • analytické – umožňují sledovat návštěvnost stránek a využívání různých funkcí. Podle nich se snažíme internetový obchod beliciprasek.cz zlepšovat, aby s ním byli uživatelé spokojenější.
  • trackovací a remarketingové – pomáhají nám optimalizovat nabídku pro zákazníky a oslovit je v reklamních plochách na jiných webových stránkách.
  • konverzní – slouží k vyhodnocení jak funguje reklama a různé cesty, jak se uživatelé na beliciprasek.cz dostávají.

Vypnutí ukládání cookies

Běžné internetové prohlížeče umožňují ve svém nastavení vypnutí práce s cookies. Podívejte se do nápovědy ke svému prohlížeči a postupujte podle v nich uvedených pokynů. Mějte na paměti, že s vypnutými cookies se může významně snížit komfort nakupního procesu.

Souhlas s poskytnutím osobních údajů

Klipito s.r.o. získává váš dobrovolný souhlas se zařazením poskytnutých údajů do databáze společnosti. Jestlite se rozhodnete poskytnout osobní údaje (jakékoliv informace, podle kterých lze identifikovat vaši osobu), buďte ujištěni, že budou použity pouze s cílem podporvat vás jako našeho zákazníma.